Ons zoekertje….MORTSEL – We willen een “WOONPROJECT” (vzw/ouderinitiatief via VAPH) opstarten voor 4 rustige, leuke meiden tussen 21 en 30 jaar met autisme of andere beperking, met normale tot hogere begaafdheid!

Het gerenoveerde huurhuis situeert zich naast onze woning in de rustige woonwijk Ten Dorpe in Mortsel, dichtbij openbaar vervoer.

De zorgbudgetten(PVB/RTH/BOB) zullen we bundelen om te besteden aan deeltijds begeleiding in huis, maar ook indien u niet over een zorgbudget beschikt, is dit bespreekbaar. Vrije tijds/dagbesteding, studie, vrijwilligers/werk is zelf te organiseren,…

Dit woonproject is enkel tijdens de weekdagen, omdat we het rustig willen opbouwen, dus het domicilie adres blijft bij de ouders.

De huurders moeten een vast inkomen hebben om aan de recurrente maandelijkse kosten te voldoen.

Heeft u interesse in ons project, geef ons dan een seintje!

We geven graag meer info, en kijken er naar uit om kennis te maken.

Marleen en Claudia

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.