[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=FbS63cjqRQ0″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16323|url^http://54.93.73.139/wp-content/uploads/2021/02/Parti-Ride-uitgelicht.jpg|caption^null|alt^null|title^Parti Ride (uitgelicht)|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Enkele modellen van Pary Ride

Kontich – Taxi nodig? de limousines van Party Ride staan voor U klaar.

Peter Van Eyndhoven van Party Ride is met zijn limousines een nieuw concept begonnen.

Heb je zin in een luxueuze rit met een limousine en aan de gewone officiële taxiprijzen dan ben je bij Party Ride aan het juiste adres.

Advertisements

Peter en zijn team zijn deze week gestart met dit nieuw concept, als kers op de taart en voor het te promoten werd de eerste klant gratis naar huis gebracht en kreeg ook tijdens de rit een glaasje bubbels aangeboden.

De gelukkige was Nina uit Lier. Nina had hier niet op gerekend maar was een dolgelukkige jonge vrouw die een ongelooflijk moment mee maakten, ze had nog nooit in een Limousine mee gereden.

Voor meer info over de taxi service van Party Ride kan je terecht op de website: www.partyride.be

Ook kan je de nieuwe applicatie downloaden van wave-a-cab, dit is een handige tool dat je niet meer kan missen en zo vindt u ook alle gegevens van Party Ride op terug.

Tekst: DV/Yadi Mediagroep

Oltimer van Party Ride

Foto 2:

Foto 3:

Foto 4: