Video:

MORTSEL – Vandaag stelde Politiezone MINOS haar nieuwe campagne voor “Laat je niet in ’t zak zetten”.

En hoe deden ze dit heel toepasselijk en heel duidelijk met een nieuwe broodzak.

Korpschef Siegfried Mertens en voorzitter Politiecollege Dis van Berckelaer stelde deze campagne met heel veel trots en aandacht  aan de pers voor.

De bedoeling is dat er met dit meer aandacht wordt geschonken aan de gevaren van internetfraude ook bij velen bekend als phishing.

Er zijn een 25.000 broodzakken gemaakt en worden vanaf donderdag aan een 20 tal bakkers in de regio verdeeld.

Tekst: DV/Yadimedia

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.