[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ejFCwPVRk08″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15706|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/11/Salse-in-uw-kot-Charanga.jpg|caption^null|alt^null|title^Salse in uw kot Charanga|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel/Edegem – Salsa Charanga gaat de strijd aan tegen de vereenzaming met gra6s online danslessen

 

Nu de fysieke lessen bij Salsa Charanga niet meer kunnen doorgaan door de Corona crisis, start de Latin dansschool met online lessen.

Door middel van de handige app Zoom lukt het hen om op een interactieve manier les te geven, online. Deelnemers kunnen vragen stellen via de chatfunctie en de lesgevers kunnen antwoorden en tips geven, net zoals in de gewone fysieke lessen.

 

Zaakvoerder Ian Rothbart: “We vinden het onze maatschappelijke plicht om de strijd tegen de vereenzaming aan te gaan in deze donkere periode!”

Daarom heeft de dansschool besloten om de lessen niet enkel te richten op ‘ervaren’ dansers. Binnenkort start een online lessenreeks voor absolute beginners, en dit volledig gratis. “Zo kunnen we toch minstens één uurtje per week iets betekenen voor Vlaanderen tijdens de lockdown.”

 

Voor deze beginnerslessen is geen partner vereist, de focus ligt op solodans, zodat iedereen mee kan dansen! De lessen starten op dinsdag 10 november om 20u en dit voor minstens 5 weken. Iedereen kan inschrijven via de website: www.salsainuwkot.be

 

Over Salsa Charanga: Salsa Charanga is een latin dansschool die sinds 2010 actief is en gevestigd is in Edegem, Antwerpen. De oprichter, zaakvoerder en lesgever is Ian Rothbart. Op de jonge leeftijd van 14 jaar werd hij gebeten door de salsa microbe. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan als lesgever, stampte hij zijn eigen dansschool uit de grond.

Bij Salsa Charanga zijn 2 zaken belangrijk: Bijleren en Ontspannen. In een ontspannen en aangename sfeer geven de lesgevers de juiste technieken en moves door aan de leden. “Onze slogan ‘Join Our Family’ laat zien dat we niet enkel een dansschool zijn, maar een grote familie; waar iedereen welkom is!” Meer info vindt u op www.salsacharanga.be

Persbericht: Ian Rothbart/Charanga

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.