[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ejFCwPVRk08″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15706|url^http://54.93.73.139/wp-content/uploads/2020/11/Salse-in-uw-kot-Charanga.jpg|caption^null|alt^null|title^Salse in uw kot Charanga|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel/Edegem – Salsa Charanga gaat de strijd aan tegen de vereenzaming met gra6s online danslessen

 

Nu de fysieke lessen bij Salsa Charanga niet meer kunnen doorgaan door de Corona crisis, start de Latin dansschool met online lessen.

Door middel van de handige app Zoom lukt het hen om op een interactieve manier les te geven, online. Deelnemers kunnen vragen stellen via de chatfunctie en de lesgevers kunnen antwoorden en tips geven, net zoals in de gewone fysieke lessen.

Advertisements

 

Zaakvoerder Ian Rothbart: “We vinden het onze maatschappelijke plicht om de strijd tegen de vereenzaming aan te gaan in deze donkere periode!”

Daarom heeft de dansschool besloten om de lessen niet enkel te richten op ‘ervaren’ dansers. Binnenkort start een online lessenreeks voor absolute beginners, en dit volledig gratis. “Zo kunnen we toch minstens één uurtje per week iets betekenen voor Vlaanderen tijdens de lockdown.”

 

Voor deze beginnerslessen is geen partner vereist, de focus ligt op solodans, zodat iedereen mee kan dansen! De lessen starten op dinsdag 10 november om 20u en dit voor minstens 5 weken. Iedereen kan inschrijven via de website: www.salsainuwkot.be

 

Over Salsa Charanga: Salsa Charanga is een latin dansschool die sinds 2010 actief is en gevestigd is in Edegem, Antwerpen. De oprichter, zaakvoerder en lesgever is Ian Rothbart. Op de jonge leeftijd van 14 jaar werd hij gebeten door de salsa microbe. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan als lesgever, stampte hij zijn eigen dansschool uit de grond.

Bij Salsa Charanga zijn 2 zaken belangrijk: Bijleren en Ontspannen. In een ontspannen en aangename sfeer geven de lesgevers de juiste technieken en moves door aan de leden. “Onze slogan ‘Join Our Family’ laat zien dat we niet enkel een dansschool zijn, maar een grote familie; waar iedereen welkom is!” Meer info vindt u op www.salsacharanga.be

Persbericht: Ian Rothbart/Charanga