Simonne Hermans 90 jaar:

MORTSEL – Simonne Hermans, voormalig pianolerares uit Genk, werd op 17 mei 2021 90 jaar jong.

Zowel haar medecursisten digitale fotografie op LBC Mortsel van nu als enkelen vanuit vorige modules, kwamen haar, samen met hun leerkracht Sanne Weckx, verrassen op deze heugelijke dag.

Met bloemen, een fotoboek met haar geschiedenis uit de voorbije 7 LBCschooljaren en een drankje stond iedereen haar op te wachten nadat ze geheel ontspannen van haar gelaatsverzorging, ook een verjaardagsgeschenk, door ‘een van hen’ terug thuis werd gebracht. Overdonderd viel ze van de ene verbazing in de andere waardoor haar altijd al sprekend gelaat, voor een korte tijd de boventoon voer op haar spreken. Opzet geslaagd.

Tekst: Sanne Weckx/LBC Mortsel
Foto’s: Sanne Weckx

Foto’s: Sanne Weckx

(klik op foto’s om te vergroten)

 

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.