[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=IWJ1oXgZWk8″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15382|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/09/Tellen-met-Groen-telramen.jpg|caption^null|alt^null|title^Tellen met Groen (telramen)|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Groen lanceert een oproep aan de Mortselse burger om te investeren in verkeers-telramen, deze op te hangen aan je raam en op die manier de verkeersstromen en sluipwegen door Mortsel continu in kaart te brengen.  Dit noemt burgerparticipatie of Citizen Science.  Een nobel initiatief.  Laat ons hopen dat het Mortsels bestuur er dan ook mee aan de slag gaat ….

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.