[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=3paLroNRsG0″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16340|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/KAM-Muziekavond.jpg|caption^null|alt^null|title^KAM Muziekavond|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Muziekavond foto algemeen:

Mortsel – Zondag was het de 39-jarige traditie van het Atheneum Mortsel de jaarlijkse muziekavond.

Door het COVID-19 coronavirus kon deze niet door gaan met publiek, maar niet getreurd ze hebben het toch laten door gaan via een live stream op hen YouTube kanaal.

Het zijn allemaal leerlingen met top kwaliteiten dat kan je hier wel zien in deze reportage.

 

Tekst: DV/Yadi Mediagroep

Muziekavond foto 2:

Muziekavond, foto 3:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.