[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=NpiIK4Iorng” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16375|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Tekenen-in-wassalon-Panda.jpg|caption^null|alt^null|title^Tekenen in wassalon Panda|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Een week lang maakt Tom Clement van het wassalon zijn atelier. Hij tekent, schildert, voert gesprekken en let op de was van de bezoeker die even thuis iets moet gaan halen. Elke nieuwe tekening krijgt een plaats aan de muur van het wassalon zodat je een tentoonstelling ziet groeien. Gedurende deze week nodigt Tom slam poet Hind Eljadid uit die zich laat inspireren door deze microkosmos, haar werk krijg je later te horen en zien.

Je kan Tom nog aan het werk zien tot vrijdag 13 maart tussen 9:30U en 16:00U – wassalon Panda – Antwerpsestraat 174 – Mortsel

Tekst: Facebook

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.