[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=x7nRLA9dTo4″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15968|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/01/Gitta-Vanpeborgh-Meerminnehof.jpg|caption^null|alt^null|title^Gitta Vanpeborgh (Meerminnehof)|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Het woonzorgcentra kreeg desondanks het coronavirus toch nog een mooie kerst. De leerlingen van het eerste jaar hadden kerskaartjes gemaakt voor de bejaarden. Ook Vzw de Kompanie had een kerstshow gemaakt om in al de woonzorgcentra te vertonen via TV.

 

Ook schepen Gitta Vanpeborgh (sp.a – I Love Mortsel) was zeer tevreden omdat de woonzorgcentra en lokaal bestuur Mortsel er alles aan doen om het COVID-19 coronavirus in te dijken.

 

Zo kon ook Mevrouw de schepen ons met trots vertellen op het moment van het interview er geen besmettingen meer waren in het Meerminnehof.

Tekst: Mediagroep

Het kerstkaartje

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.