Video:

MORTSEL – Afgelopen zaterdag was het groot feest bij baby -en kinderwinkel O-LIJFJE op de Vredebaan in Mortsel.

Voor deze speciale gelegenheid schonk ook Koen Fastre van de firma DockAtot  babynestjes aan de dienst neonatale van de GZA Ziekenhuizen campus Sint – Augustinus en campus Sint – Vincentius. Deze babynestjes werden maar al te graag in ontvangst genomen door Sophie van Antwerpen en Dokter Kathleen Pochet, in deze reportage hoor je waarvoor deze dienen.

Meer info over O-Lijfje vindt U terug op: https://www.olijfje.be/

Tekst: DV/Yadimedia

(klik op foto’s om te vergroten)

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Door Dirk Vervoort

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.