[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=Obh-RPWlW0M” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15975|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/01/Livia-Moreau-kerstvakantie.jpg|caption^null|alt^null|title^Livia Moreau (kerstvakantie)|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – De scholen zijn vandaag terug begonnen na de kerstvakantie.

Wij zijn eens gaan informeren bij schepen van Onderwijs Livia Moreau (Open VLD) hoe deze eerste dag verlopen is. De schepen kon ons vertellen dat er in Mortsel geen al te grote problemen waren. Het is nu even uitkijken hoe dit binnen enkele weken zal zijn.

Tekst: Yadi mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.