[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=3U3GX_K2qvM” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16006|url^http://54.93.73.139/wp-content/uploads/2021/01/Streven-Nieuwsjaarreceptie.jpg|caption^null|alt^null|title^Streven Nieuwsjaarreceptie|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Normaal gezien geeft Koninklijke toneelgroep Streven elk jaar een Nieuwjaars etentje voor alle leden. Dit kon echter door de geldende corona-maatregelen niet doorgaan dit jaar, dus wat heeft de organisatie gedaan? Een virtuele nieuwjaarsreceptie gehouden.

Gisterenavond zaten alle leden achter hun webcam om via een zoom-meeting toch een beetje samen te zijn om zo gezellig met een glaasje erbij even bij te praten.

De zoom-meeting was een groot succes en iedereen was tevreden. De presentator van dienst was Philip Maes die de nodige commentaar voorzag. Hieronder vind u enkele foto’s van een lege kaleidoscoop waar enkel de techniek voor de zoom-meeting stond en een paar mensen om het te bedienen. Yadi-media was van de partij voor de nodige technische infrastructuur.

Advertisements

Gefilmd door: Arne Willems en Hugo Segers

Met dank aan: Koninklijke Toneel Groep Streven

Tekst: YD_Yadi-media

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”320″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2500″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”16002,16003,16004,16005″]