[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=3U3GX_K2qvM” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16006|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/01/Streven-Nieuwsjaarreceptie.jpg|caption^null|alt^null|title^Streven Nieuwsjaarreceptie|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Normaal gezien geeft Koninklijke toneelgroep Streven elk jaar een Nieuwjaars etentje voor alle leden. Dit kon echter door de geldende corona-maatregelen niet doorgaan dit jaar, dus wat heeft de organisatie gedaan? Een virtuele nieuwjaarsreceptie gehouden.

Gisterenavond zaten alle leden achter hun webcam om via een zoom-meeting toch een beetje samen te zijn om zo gezellig met een glaasje erbij even bij te praten.

De zoom-meeting was een groot succes en iedereen was tevreden. De presentator van dienst was Philip Maes die de nodige commentaar voorzag. Hieronder vind u enkele foto’s van een lege kaleidoscoop waar enkel de techniek voor de zoom-meeting stond en een paar mensen om het te bedienen. Yadi-media was van de partij voor de nodige technische infrastructuur.

Gefilmd door: Arne Willems en Hugo Segers

Met dank aan: Koninklijke Toneel Groep Streven

Tekst: YD_Yadi-media

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”320″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2500″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”16002,16003,16004,16005″]

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.