Video:

Foto: genodigden

MORTSEL – Zaterdag was de officiële inhuldiging van de nieuwbouw van De Kompanie vzw.

Deze grote opening ging door onder veel belangstelling, ook Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) minister van Welzijn en Volksgezondheid was afgezakt naar Mortsel om deze opening officieel te maken samen met Burgemeester Erik Broeckx (N-VA) en schepen Koen Dehaen (N-VA) en schepen Gitta Vanpeborgh (Vooruit – I Love Mortsel).

Rita Van der Spiegel en haar man Patrick Beugnies zijn zeer tevreden met wat ze gerealiseerd hebben samen met een heel team!

Ondertussen heeft De Kompanie vzw ook een meter en peter, Karen Damen en acteur Ben Rottiers.

Jaren was De Kompanie vzw gehuisvest in Kaleidoscoop kunstencentrum  in de Molenstraat in Mortsel.Maar nu heeft het zijn intrek genomen in de mooi en technisch hoogstaande nieuwbouw in de Pastoor Van der Auwerastraat ook te Mortsel.

De Kompanie vzw is een woonhuis en dagcentrum voor personen met een beperking waar deze kunnen verblijven onder een goed gespecialiseerd team.

Tekst: D/V

Rita & Patrick in gesprek met minister Wouter Beke

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten