Foto:

MORTSEL – Al vele jaren is Jurgen Lepinoy vrijwilliger bij het lokaal Bestuur Mortsel (Stad Mortsel).

Jurgen zet zich in waar ze hem nodig hebben, en poetst heel vele wijken op.

Zo heeft Jurgen al heel vele kilo’s sluikstort overal bijeen geraapt op verscheidenen plaatsen in Mortsel.

Op 11 november (wapenstilstand) is er een herdenking aan het monument van de gesneuvelde, dit monument staat aan het zwembad van Mortsel.

Jurgen vond het er niet zo mooi bijliggen dit monument, en heeft dan zelf het hef in eigen handen genomen en zondag heeft hij deze plaats rond het monument mooi opgekuist.

Jurgen is een gepassioneerde vrijwilliger in hart en nieren.

Tekst: D/V
Foto’s: copyright Jurgen Lepinoy

Foto 1: voor de opkuis

Foto 2: na de opkuis

Foto 3: voor de opkuis

Foto 4: na de opkuis

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.