Kabouter Jeroen:

De Kabouterinvasie-wedstrijd is geopend.

Er zijn 3 waardebons te winnen één van 25€ en twee van 20€

1ste prijs, vindt Kabouter Jeroen, info op de foto.

2de prijs, de origineelste Kabouterfoto word gekozen door een vakjury. Stuur deze op ten laatste tegen 30 november naar:

3de prijs, voor de kinderen (tot10 jaar): maak een mooie Kaboutertekening en steek ze in onze brievenbus of stuur ze op, ten laatste 30 november: Statielei 17 bus 4, Mortsel 2640.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.