Foto:

MORTSEL – Vroeger werden de sportkampioenen van Mortsel ieder jaar gehuldigd, op basis van hun prestaties van het voorbije jaar.

Sinds 2020 gaan we een stapje verder en willen we meer dan alleen de sportkampioenen in de kijker zetten. ‘De verenigingen zijn immers het kloppend hart van onze stad en we willen hun inzet op verschillende vlakken bekendmaken en belonen. Het mag gezegd worden, het zijn allemaal kampioenen!’, aldus schepen Ilse Lacante.

Wie wint er dan uiteindelijk een M’ie? Dat beslissen onder meer de burgers, de leden en sympathisanten van de verenigingen. Alle verenigingen en socioculturele organisaties uit Mortsel kunnen zichzelf, bepaalde leden of vrijwilligers nomineren in 5 categorieën: M-top, Meer dan, M-DOD, M-krak en M/V (Mortsel Vrijwilliger). De verenigingen doen dit dus zelf op www.mortselbestuift.be/m-ies-2022 en beslissen zelf in welke categorieën ze meedoen. De eerste drie betreffen de vereniging of organisatie als geheel, de twee laatste richten zich tot individuen.

Stemmen

Sinds vrijdag 16 december kan je jouw favoriet richting award stemmen en dat kan nog tot 31 januari 2023.

Staat jouw favoriete vereniging of kandidaat er nog niet tussen? Dan kan je die nog nomineren. Maar wacht niet te lang want hoe sneller je nomineert, hoe meer tijd er is om stemmen te verzamelen.

Feest

Op 1 maart 2023 maken we de winnaars bekend. Bij de vorige edities van de M’ies konden we geen groots feest organiseren door het coronavirus. Dat halen we deze keer in op 1 maart 2023 met een viering in de Mark Liebrecht Schouwburg. Want een winnaar, die hoort op een podium toch?

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten