Affiche

MORTSEL – Naar aanleiding van de   Poëzieweek 2022 met als   thema ‘NATUUR,  Bloesemingen en Overvloed’

Kunstkring Sirkel en de Bib van Mortsel nodigen je uit voor een vleugje poëzie in het groen. Doe die warme
winterjas aan, vergeet de dikke sjaal en handschoenen niet en zak op donderdagavond 27 januari
tegen 19.30 u (stipt) af naar de shelter op Fort 4 Fortstraat 100 te Mortsel . Je wordt vergast op
hartverwarmend eigen werk van de Sirkeldichters én enkele gedichten van bekende dichters.

NB De inkom (aanwezigheid) is gratis maar in het kader van de pandemie wordt via de stad Mortsel
gewerkt met tickets voor het geval achteraf een tracing nodig zou zijn.

https://tickets.mortsel.be/nl-NL/Show/Details/Bloesemingen-en-overvloed-Po-zieweek-2022-27-jan-7245 

We toveren een koude winteravond om tot een (hart)verwarmende avond met gedichten in de Mortselse natuur.

Persbericht: Kunstkring Sirkel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten