Foto: copyright Provincie Antwerpen

MECHELEN – Kom mee rozen snoeien in Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark in Mechelen. Van dinsdag 1 tem zaterdag 12 maart gaan er dagelijks 4 sessies rozen snoeien door.

Je gaat actief aan de slag onder deskundige begeleiding van onze stielmannen. Na een korte inleiding mag je zelf snoeien, zo krijg je de kneepjes van het vak meteen in de vingers.

Een sessie duurt één uur, de sessies starten om 9.30, 10.30, 13 en 14 uur. Je bent met maximum 3 deelnemers per lesgever, dit biedt de mogelijkheid om al je vragen te stellen en goed te oefenen. Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Dat doe je via onze website, www.provincieantwerpen.be > Vrijbroekpark kalender.
Breng je snoeischaar en handschoenen mee. Afspraak aan de rozenaward bij de ingang van de rozentuin.

Wanneer:
Van dinsdag 1 maart tem zaterdag 12 maart,
elke werkdag en op zaterdag 12 maart om 9.30 uur, 10.30 uur, 13 uur en 14 uur

Waar:
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark,
Ridder Dessainlaan 65,
2800 Mechelen

Deelnameprijs:
gratis

Website:
www.provincieantwerpen.be > Vrijbroekpark kalender

Social media:
https://www.facebook.com/events/429118542336316

Meer info:
Onthaal Vrijbroekpark

015 45 13 80

Persbericht: Provincie Antwerpen
Foto: Copyright Provincie Antwerpen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten